CATERPILLAR RP-serie draagbare generatoren zijn gebouwd met een laserachtige focus op real-world bruikbaarheid. Dat betekent dat ze niet alleen moeten voldoen aan, maar de industrienormen moeten overtreffen voor prestaties en duurzaamheid. Duizenden uren testen – van vibratietests tot emissietests tot elektrische tests, onder verschillende omstandigheden – waren nodig voordat deze generatoren voldeden aan de Cat-normen.


Het resultaat is een uniek ergonomisch ontwerp en eersteklas veiligheidsfuncties die u in geen enkele andere generator in zijn klasse zult vinden. Onze filosofie is simpel: uw generator moet sterk zijn.

GENERATOREN


Dit professionele model van Caterpillar genereert voldoende stroom voor apparaten tot 2500watt. De generator is voorzien van een zuinige geluidsarme Caterpillar benzine motor. Ook is de generator voorzien van AVR (automatische voltage regeli … (meer lezen)

€2722,00

Dit professionele model van Caterpillar genereert voldoende stroom voor apparaten tot 3000watt. De generator is voorzien van een zuinige geluidsarme Caterpillar benzine motor. Ook is de generator voorzien van AVR (automatische voltage regeli … (meer lezen)

€2999,00

Dit professionele model van Caterpillar genereert voldoende stroom voor apparaten tot 4000watt. De generator is voorzien van een zuinige geluidsarme Caterpillar benzine motor. Ook is de generator voorzien van AVR (automatische voltage regeli … (meer lezen)

€3299,00

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW