HYUNDAI POWER PRODUCTS is één van de snelst groeiende onderdelen van de Hyundai Coörperation. Wereldwijd is het merk bekend om zijn motorische voertuigen, zoals auto’s en bussen, en produceert het onder andere schepen, treinen en chemische installaties. Deze hoge kwaliteitseisen past Hyundai nu toe op de ontwikkeling van diverse machines.


Elk artikel wordt nauwkeurig ontworpen en voldoet aan de strenge Hyundai kwaliteitseisen. In meer dan 90 landen worden de Hyundai machines en gereedschappen door vele tevreden gebruikers gewaardeerd om de kwaliteit en betrouwbaarheid

TUINMACHINES


Deze Hyundai kettingzaag is de beste keuze voor zowel een professionele gebruiker als doe-het-zelf ’er. De krachtige 42cc benzinemotor, gecombineerd met een sterke ketting en precisie geslepen snijbladen, zorgen ervoor dat talloze zaagwerkza … (meer lezen)

€ 649,00

WERKPLAATS ALLESZUIGERS


Deze stofzuiger zuigt alles op! Ja, echt alles. Natte bladeren, bouwafval, een omgevallen glas drinken en zelfs afgestoomd behang ruimt u snel op met deze effectieve Hyundai alleszuiger. Geschikt voor het opruimen en schoonmaken van elke rui … (meer lezen)

€ 379,00

Deze stofzuiger zuigt alles op. Ja, echt alles. Natte bladeren, bouwafval, een omgevallen glas drinken en zelfs afgestoomd behang ruimt u snel op met deze effectieve Hyundai alleszuiger. Geschikt voor het opruimen en schoonmaken van elke rui … (meer lezen)

€ 1699,00

COMPRESSOREN


Deze zeer krachtige en duurzame Hyundai compressor heeft een grote tank met een inhoud van 50 liter. De olie-gesmeerde 2PK direct aangedreven twee cilindermotor levert een 206L./min met 8 bar druk en is bij uitstek geschikt voor het gebruik … (meer lezen)

€ 356,00

LASAPPARATEN


De Hyundai MMA-160 is een lichtgewicht en ongelooflijk veelzijdige eenfase ARC / MMA-lasser van Hyundai. Met een gewicht van slechts 6,0 kg is de Hyundai MMA-160 gemakkelijk mee te nemen dankzij het verstelbare harnas en de lichtgewicht gepe … (meer lezen)

€ 499,00

HYUNDAI Elektrisch lassen MIG-350GDL IGBT-technologie (Insulated Gate Bipolar Transistor) en hoge inschakelduur. Drie lasmethoden: MIG / MAG, Lift TIG en MMA. Biedt hulp in de SYNERGY-modus om lasparameters in te stellen op … (meer lezen)

€ 7133,00

IGBT-technologie (Insulated Gate Bipolar Transistor) en hoge inschakelduur.

Drie lasmethoden: MIG / MAG, Lift TIG en MMA.

Biedt hulp in de SYNERGY-modus om lasparameters in te stellen op basis van de door de gebruiker gekozen materiaalsoort en -dikte en lasdraaddiameter. Kan enkele of dubbele pulsstroom gebruiken in MIG- of MAG-modus. Nauwkeurige bedieningsknoppen voor stroom, spanning, draadaanvoersnelheid en inductie. Draagbaar en verhoogde mobiliteit dankzij vier wielen en ruimte voor een gasfles van volledige grootte.

VRD, 2T / 4T-functie, feeder met 4 schijven. Ideaal voor auto-industrie, staalbouwers, constructie, lassen van aluminiumlegeringen, roestvrij staal en andere materialen.

€ 5895,00

20V ACCU GEREEDSCHAP


HYUNDAI 20V Combipack 56871FF standaard meegeleverd : 1x HYUNDAI 20V Accuboormachine 1x HYUNDAI 20V Slagmoersleutel 220nm 1x HYUNDAI 20V Haakseslijper 115mm 2x HY … (meer lezen)

€ 785,00

HOGEDRUKREINIGERS


Het Hyundai model 57534FF is een benzinemotor met hogedrukreiniger, aangedreven door een 7 pk, 4-takt Hyundai-motor, die een continue druk van 180 bar en een debiet van 7,9 l / min levert, waarmee uitdagende reinigingsopdrachten kunnen worde … (meer lezen)

€ 2199,00

Deze 230V heetwater HY180H hogedrukreiniger van Hyundai Power Products is een professionele machine met hoogwaardige pomp. Deze machine is ontworpen voor de meest veeleisende professional die vet vuil of motorolieresten moet verwijderen.

Hundai HY180H is ideaal voor verschillende toepassingen, landbouw, bouw, reiniging en onderhoud van apparatuur en professionele gebieden die dieptereiniging vereisen. De Italiaanse messing pomp is van de hoogste kwaliteit en garandeert optimaal werkgemak.

Deze machine wordt gemaakt in Europa en voorzien van 2 jaar garantie en voldoet aan alle eisen en …. (meer lezen)

€ 4495,00

Deze driefase 1450 RPM 400V heetwater stoom HY200H hogedrukreiniger van Hyundai Power Products is een professionele machine met hoogwaardige pomp. Deze machine is ontworpen voor de meest veeleisende professional die vet vuil of motorolierest … (meer lezen)

€ 8399,00

GENERATOREN


Deze Hyundai generator is voorzien van een OHV 4-takt luchtgekoelde motor. De generator is geplaatst in een open metalen frame en is daarom makkelijk te verplaatsen. De AVR (automatische spanningsregelaar) houdt de uitgang stabiel, binnen een … (meer lezen)

€ 2435,00

Deze Hyundai generator is voorzien van een OHV 4-takt luchtgekoelde motor. De generator is geplaatst in een open metalen frame en is daarom makkelijk te verplaatsen. De AVR (automatische spanningsregelaar) houdt de uitgang stabiel, binnen een … (meer lezen)

€ 2435,00 ex BTW

Dit is een stille HDG88 en compacte maar ook zeer krachtige HEAVY DUTY standby-generator van Hyundai en biedt schakelbare 230V-eenfasige of 400V driefasige stroom-spanning en een betrouwbare bron voor backup-stroom. Deze verrijdbare generator … (meer lezen)

€ 6450,00

Dit is een stille HDG 90 en compacte maar ook zeer krachtige HEAVY DUTY standby-generator van Hyundai en biedt schakelbare 230V-eenfasige of 400V driefasige stroomspanning en een betrouwbare bron voor backup-stroom. Deze verrijdbare generato … (meer lezen)

€ 6950,00

Geluidsarme 67 DB diesel generator van de HEAVY DUTY lijn van HYUNDAI. Dit model beschikt over een 1500 RPM motor die 46 KVA kan leveren. Dit vermogen kan hij tot wel 8 uur lang leveren dankzij de zuinige Hyundai Diesel motor die van topk … (meer lezen)

€ 45965,00

Dit is een stille HYUNDAI DPX9.6 en compacte maar ook zeer krachtige HEAVY DUTY standby-generator van Hyundai en biedt schakelbare 230V-eenfasige of 400V driefasige stroomspanning en een betrouwbare bron voor backup-stroom. Deze verrijdbare generator wordt aangedreven door een 4-takt, luchtgekoelde 498 cc enkele cylinder Hyundai dieselmotor, met een maximumvermogen van 8,6 kVA (400). … (meer lezen)

€ 9855,00

Dit is een stille HYUNDAI DPX9.6 en compacte maar ook zeer krachtige HEAVY DUTY standby-generator van Hyundai en biedt schakelbare 230V-eenfasige of 400V driefasige stroomspanning en een betrouwbare bron voor backup-stroom. Deze verrijdbare generator wordt aangedreven door een 4-takt, luchtgekoelde 498 cc enkele cylinder Hyundai dieselmotor, met een maximumvermogen van 8,6 kVA (400). … (meer lezen)

€ 9249,00

ONDERHOUD DIESEL GENERATOREN


Hyundai onderhoudsset bevat de volgende filters: Brandstoffilter Oliefilter Luchtfilter Te gebruiken voor: HHDD85 HHDD86 … (meer lezen)

€ 65,00

Hyundai AVR Module (automatische spannings regelaar) regelt de spanning van de volgende diesel generatoren: HHDD85 HDG88 HHDD86  … (meer lezen)

€ 85,00

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW