SCHEPPACH slogan van luidt ‘Good working’. Dit betekent goede producten in moderne uitvoering en praktische functionaliteit, die de beste resultaten opleveren bij diverse klussen. ‘Good working’ betekent ook excellente service en samenwerking met de klant.


En zeker ook ‘good working’ door de ruim 90 jarige ervaring van Scheppach.Vandaag de dag worden de meeste Scheppach houtbewerkings machines gemaakt in de hoofdvestiging van Scheppach in het Zuid-Duitse Ichenhausen.

WERKPLAATS ALLESZUIGERS


Nat- en droog werkzaamheden Roestvrije, edelstale behuizing met 15 liter inhoud Krachtige 1200W motor met 18 kPa 4 wielen voor makkelijk gemakkelijk vervoeren Grote werkradius van 5 meter Geïntegreerde … (meer lezen)

€95,00

De Scheppach ASP30-OES nat- en droogzuiger is de allrounder voor thuis en op de werkplaats. Met de ruime roest vrij stalen container van 30 liter kan de stofzuiger ook grotere taken aan.  Met zijn krachtige 1400 watt is d … (meer lezen)

€135,00

ZAAGMACHINES


De Scheppach afkortzaag MS90SL is de ideale afkortzaag wanneer je op zoek bent naar een compacte machine die niets verliest aan kracht. Door de vaste geleiderails is de zaag extra plaatsbesparend. Deze kap- en trekzaag heeft … (meer lezen)

€235,00

Een Zaagtafel zoals de Scheppach 5901310901 / HS100S kan gebruikt worden voor: Nauwkeurig afkorten Het maken van lange zaagsnedes in een handomdraai Het zagen van grote werkstukken op een verantwoorde hoogte … (meer lezen)

€245,00

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW