Iets defect?

GARANTIE

Al onze elektronische machines hebben 12 maanden fabrieksgarantie en op accu’s zit 6 maanden garantie. Mocht uw product binnen deze garantietermijn defect gaan als gevolg van een fabrieksfout (materiaal– of productiefout), dan zal JD-PROFITOOLS Gereedschappen de kosten voor reparatie, het gratis vervangen van defecte onderdelen en het terug naar u toesturen van het gerepareerde artikel verzorgen. 


Voorwaarde is dat het defecte product geen tekenen vertoont van onjuist gebruik of reparaties bij anderen dan door JD-PROFITOOLS Gereedschappen aangegeven. Neem contact met ons op via het contact formulier hieronder voordat u het defecte artikel naar ons terug stuurt.  


Niet onder de garantie vallen:

  • Machines die door anderen dan door JD-PROFITOOLS Gereedschappen aangewezen deskundigen zijn gedemonteerd of door hen zijn gewijzigd.
  • De gevolgen van onoordeelkundig of verkeerd gebruik van de machines. Indien de instructies in de gebruiksaanwijzing niet zijn opgevolgd, er sprake is van slecht onderhoud, nalatigheid, of overbelasting van de machine.
  • Gebruiksdelen zoals schaafbeitels, cirkelzaagbladen, schuurbanden, schuurschijven, beitels, etc. en ook onderdelen voor de bevestiging hiervan (bouten, sluitringen, klemplaten)
  • Onderdelen onderhevig aan normale slijtage tijdens de garantieperiode door zeer intensief gebruik zoal bv. kogel- en naaldlagers, olieafdichtingen en zuigerveren, koolborstels, etc.
  • De retourkosten vanuit u naar ons.  

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.